четвер, 16 квітня 2015 р.

Українці готують найбільше у світі


Україна та Індія лідирують серед країн, де люди витрачають найбільше часу на приготування їжі.



Як йдеться в опитуванні, яке провела компанія GfK, українці та індуси витрачають понад 13 годин на тиждень на приготування їжі.

При цьому, за даними соцопитування, у світі люди, які готують, в середньому витрачають на це менш як 6,5 годин на тиждень.

У п’ятірці лідерів також

 ПАР - 9,5 годин, Індонезія – 8,3 години та Італія – 7,1 години.

За результатами опитування, жінки витрачають понад 7,5 годин на тиждень на куховарство, а чоловіки – 5 годин.

Країни, де люди витрачають найменшу кількість часу протягом тижня на готування страв, це Бразилія (трохи більш як 5 годин), Туреччина (трохи менше ніж 5 годин) та в кінці списку – Південна Корея (менш як 4 години).

Загалом більша частина людей у всьому світі зазначають, що вони готують суто для власного задоволення один раз на тиждень або частіше.

Найбільшу пристрасть до кулінарії мають мешканці Італії та Південно-Африканської Республіки. 43% італійців розповіли, що захоплюються готуванням страв, у ПАР – 42% мешканців.

В Україні лише 31% опитаних заявили, що готують з пристрастю.

GfK провела опитування серед більше ніж 27 000 людей віком від 15 років у 22 країнах світу щодо їхніх знань, досвіду та захоплення готуванням страв, а також щодо кількості годин на тиждень, які вони витрачають на готування.

Джерело

Як заощадити час на приготуванні вечерь читайте тут http://smakuivdoma.blogspot.com/2015/04/blog-post_5.html

Немає коментарів:

Дописати коментар