неділю, 5 квітня 2015 р.

Нас часто запитують


Нас часто запитують

Що таке Смакуй Вдома?
Смакуй Вдома – доставка свіжих продуктів та рецептів для приготування 3-х або 5-ти вечерь на тиждень для Вас та Вашої родини.

Щонеділі ви отримуєте коробку з продуктами і рецептами від професійного шеф-кухаря на 3 або 5 вечерь. Всі продукти свіжі, охолоджені
,  зважені та окремо розфасовані по порціям на кожен день тижня.

Навіщо мені Смакуй Вдома?
 «Я не ламаю щодня голову, що приготувати на вечерю. У мене завжди в холодильнику є необхідні продукти та рецепти під рукою, що приготувати в будні смачненького власноруч»

«Мені не потрібно по дорозі додому забігати в маркет за продуктами або за якимось інгредієнтом для придуманої страви. Ура! Все куплено, почищено, порізано, зважено і відміряно! Фантастика!»

«У мене немає взагалі часу готувати! А приготування зі Смакуй Вдома займає 20-30 хв! І вуа-ля! Завжди вчасно на столі – шедевр!»

«Невже  труднощів з приготуванням  вдома може і не бути?»-  Зі Смакуй Вдома – готувати саме задоволення.


Для кого  працює Смакуй Вдома?
1. Для зайнятих людей,
 у кого не вистачає часу для приготування страв, закупку продуктів, продумування меню.
2. Для всіх, хто розуміє, як важливо збиратися родиною за столом. Для жінок, які розуміють, як це важливо готувати для своїх чоловіків.
3. Для гурманів, що цінують смак вишуканих страв.
4. Для тих, хто любить готувати і тих, хто не любить готувати

Скільки часу забирає приготування страви?
Час готування 20-30 хвилин.

Хто придумує меню вечерь?
Меню  продумує для Вас співзасновниця «Смакуй Вдома», керівниця сімейного ресторану «Думка» (ресторан працює впродовж 7 років) - Майя Степова з незмінним шеф-кухарем ресторану - Романом Сальниковим та командою професійних кухарів.

Де відбувається упаковка рецептурних наборів?
На кухні сімейного ресторану «Думка» 

Який термін зберігання продуктових наборів?
Ми не використовуємо заморозку продуктів, а доставляємо їх охолодженими. При цьому всі вони відмінно зберігаються протягом п'яти і навіть семи днів.
Також ми використовуємо вакуумну упаковку, яка допомагає продуктам довше зберігатися. І, звичайно, меню складено з урахуванням властивостей продуктів.

Хіба можуть очищені і нарізані продукти пролежати 5 днів?
Для продовження терміну зберігання продуктів ми використовуємо вакуумну упаковку. Вакуум, утворений шляхом видалення повітря, призупиняє розмноження бактерій і окислення продуктів, що дозволяє їм залишатися свіжими, не втрачаючи смаку та аромату не менше 6-7 днів.

Якого розміру порції?
Середня вага порції - близько 400г. Цього достатньо, щоб досита повечеряти.

Де ви берете продукти? Як у вас виходить привозити продукти такої високої якості?
Продукти, які ми Вам привозимо, закуплені у надійних сертифікованих постачальників, які  вже 7-й рік доставляють продукти в ресторан  «Думка», де і відбувається процес упаковки рецептурних наборів під пильним наглядом кваліфікованого шеф-кухара .

Як відбувається доставка?
Доставка здійснюється безкоштовно кожної  неділі в  другій половині дня, як правило з 17:00-22:00. Напередодні Вам телефонує менеджер інтернет-кухні і підтверджує час доставки.

Чи можна отримати замовлення пізно ввечері?
У розумних рамках - так, домовляємося індивідуально.

Чому у вас не можна замовити 1 або 2 вечері?
Ми пропонуємо вашій родині збалансоване різноманітне харчування на весь тиждень, тому і продумуємо меню на 5 днів. Крім того, ми придумали наш сервіс як комплексне вирішення проблем з магазинами, чергами, готуванням, економією часу і хочемо допомагати вам кожного дня, а не іноді.

Чому  я не можу обрати будь-яку страву?
Ми дбаємо про вас. Меню щотижня – нове, різноманітне. Вибір страв є в магазині і в інших інтернет сервісах, тому там величезні склади, де різні продукти можуть лежати тижнями, а іноді місяцями .... Ми ж хочемо привозити вам все тільки найсвіжіше. Навіщо вам ламати голову над вибором. Довіртеся у продумуванні меню на тиждень  професіоналам. Наш шеф-кухар для Вас продумує найсмачніше меню, наш менеджер з закупівель обирає найякісніші продукти, наш ввічливий кур’єр доставить все вчасно.

Чи можна замінити одну страву на іншу?
Ми не замінюємо страви всередині меню, тому що працюємо в форматі підписки. У вас є вибір - Меню класичне або Меню Без Мяса. Рівно о 00:00 четверга замовлення рецептурних наборів на наступний тиждень закривається. Далі шеф-кухар замовляє потрібну кількість кожного з інгредієнтів для створення цих наборів.
Такий виробничий цикл дозволяє нам уникнути залишків продуктів, які згодом доведеться викинути, якщо вони не будуть використані. Тому ми не можемо прибрати одну страву з вашого меню або додати іншу.
Подібна заміна ускладнить процес збору, маркування, доставки вашого набору, що, безумовно, вплине і на вартість. А саме стандартизація наборів і налагодженість виробничого процесу дозволяють нам тримати ціну на оптимальному рівні.

Скільки коштує замовлення?
Меню Класичне 5 вечерь на
1 персону - 628 грн
2 персони - 1063 грн
3 персони - 1568 грн
4 персони - 1995 грн

Меню Класичне 3 вечері на
1 персону - 396 грн
2 персони - 723 грн
3 персони - 996 грн
4 персони - 1486 грн

Меню Без м’яса 5 вечерь на
1 персону - 628 грн
2 персони - 1063 грн
3 персони - 1568 грн
4 персони - 1995 грн

Меню Без м’яса 3 вечері на
1 персону - 396 грн
2 персони - 723 грн
3 персони - 996 грн
4 персони - 1486 грн

Як можна замовити вечері від Смакуй Вдома?
По лінку або тел. +38 096 799 20 51
Сайт ще в процесі розробки.

Як можна оплатити замовлення?
Оплата на картку ПриватБанку. Номер рахунку ми надсилаємо вам мейлом.

Чому я не можу оплатити послугу курєру?
Оплата на картку ПриватБанку робить процес доставки зручнішим. Так курєр зможе залишити набір у консьєржа чи Ваших сусідів і  Ви напряму не залежите від часу доставки. Щоб уникнути негативного власного досвіду, коли у курєрів інших інтернет-сервісів часто немає решти. Доставка рецептурних наборів відбувається ввечері і нам би не хотілося підвергати курєра небезпеці. Окрім цього в сучасні часи це звична справа - оплата по перерахунку.

Чи є доставка за місто?
Доставка по м. Київ – безкоштовно, за місто – домовляємося в індивідуальному порядку .

Що мені знадобиться на кухні?
Нічого надзвичайного: каструля, сковорідка, лопаточка для того, щоб перемішати їжу, інколи блендер.  Сіль, перець, соняшникова чи оливкова олія на ваш вибір.  А ще ложка, виделка, ніж, щоб скуштувати страву.
Але абсолютно будь-яку страву можна адаптувати під свої умови.

Як виникла ідея створення СВ?
Кожного дня жінці доводиться думати, що сьогодні будуть їсти її родина – чоловік, діти. Чим би таким смачненьким нагодувати... Що ж таке приготувати?  Чи сподобається це чоловікові? В якому магазині купити продукти? Велика чи там буде черга? Щоб полегшити будні жінкам, ми і вирішили взяти на себе «скучну роботу»  - закупку продуктів в супермаркеті і на базарі, підготувку всіх інгредієнтів - помити, почистити, порізати, відміряти, зважити, перекрутити ... Продумати меню на тиждень вперед. …Ви робите саму приємну частину - готуєте з любов'ю! Так і виникла ідея створення сервісу доставки продуктів і рецептів для приготування вечерь – Смакуй Вдома.


Нас не питають, а варто було б

Чоловік і мама кажуть, що я прекрасно готую. Навіщо мені Смакуй Вдома?
Чоловік і мама праві.  Тому ми лише намагаємося заощадити ваш час і сили після насиченого робочого дня. Ми на себе беремо «рутинну роботу» - збережемо ваші сили та час на походи в супермаркет та базар в пошуках необхідних інгредієнтів, максимально підготуємо продукти – почистимо, зважимо, відміряємо, поріжемо, перекрутимо. Ви робите саму приємну частину - готуєте з любов'ю!
До того ж ми не доставляємо готові вечері. Ви як і раніше будете готувати самі, переклавши на нас рутинну роботу по закупівлі, сортуванню і доставці продуктів.

Хочу працювати в Смакуй Вдома. Кому відправляти резюме?
smakuivdoma@gmail.com

Кого ви вважаєте своїми основними клієнтами?
Щасливі і дуже щасливі сім'ї. Треба сказати, що з нами щастя дійсно додається.

"Смакуй Вдома" - це такий сервіс для ледачих?
Звичайно, якщо вважати ледарями багато працюючих людей, які хочуть звільнити час і сили на спілкування з близькими, дітьми, спорт та багато іншого, на що в добі не вистачає часу.

Я не люблю готувати. Я не Ваш клієнт
Команда Смакуй Вдома робить за Вас всю «рутинну роботу»: закупку продуктів, підготовку всіх інгредієнтів - помити, почистити, порізати, відміряти, зважити, перекрутити ... Рецепт детально описаний. Час приготування всього 20-30 хв. Ви робите саму приємну частину - готуєте з любов'ю! По нашим рецептам навіть діти зможуть приготувати.
А чому так важливо для жінки готувати страви для своєї родини – читайте на сторінці нашого блогу 

Якщо людина не вміє готувати зовсім, то він зможе приготувати за нашими рецептами за півгодини?
Так, за нашими рецептами можуть готувати навіть діти. Вони не тільки приготують їжу за півгодини, а й отримають від цього задоволення.

Ну як можна заощадити 10 годин на тиждень на ваших сумках?
Легко. Ось Ви порахуйте, скільки в день ви витрачаєте на магазини, готування, прибирання. Тільки не забудьте, що в магазин потрібно їхати, ви часто стоїте в чергах, візок треба шукати,... Так, два-три походи в магазин - це вже 5:00. А щоб здивувати Вашу родину чимось смачненьким, скільки часу витрачаєте на пошук рецептів,… Ну і так далі.

Чи можна подарувати Смакуй Вдома батькам / другові / брату?
Звичайно! Впевнені, вашим близьким сподобається наш сервіс!

Як щодо сніданків і десертів?
Поки ми доставляємо тільки рецепти для вечерь. Але десерти і сніданки - це теж дуже-дуже важливо, тому вже зараз Смакуй Вдома активно працює над появою і цих послуг.

Хто стоїть за проектом?
Кожен з співзасновників

  • Сергій Котенко - керуючий партнер сервісу доставки фермерських продуктів "Бабусина Торбинка"
  • Майя Степовая - керівниця сімейного ресторану "Думка"
  • Світлана Нестеренко - співзасновник сервісу доставки дієтичного 5-ти разового харчування на цілий день "Шпинат"
додав найкраще у створення сервісу Смакуй Вдома – досвід, знання, практичні навики, любов до приготування різноманітних смачних страв,  нелюбов ходити по магазинам зі списком дружини, які продукти потрібно купити, розуміння того, що це так важливо для справжньої жінки готувати для свого чоловіка та родини та катастрофічну нехватку часу, бажання полегшити буденність та зробити життя смачнішим…

Смакуй Вдома – це сервіс по доставці продуктів з супермаркету?
Ні, ми не доставляємо продукти з супермаркету. Смакуй Вдома – доставка продуктів (які вже відміряні, зважені, перекручені, почищені…) та рецептів для приготування 3х або 5-ти вечерь. Найголовніша наша мета – полегшити будні жінкам, які ведуть активний спосіб життя і на вечір може не вистачати сил та часу приготувати своїй родині, щось смачненьке.
Готувати зі Смакуй Вдома – легко, швидко та смачно!

Як саме Смакуй Вдома відрізняється від інших інтернет-сервісів по доставці продуктів по рецепту?
Найголовніша наша мета – полегшити будні жінкам, які ведуть активний спосіб життя і на вечір може не вистачати сил та часу приготувати своїй родині, щось смачненьке. Тому ми і вирішили взяти на себе «рутинну роботу»:
  • закупку продуктів 
  • підготовку всіх інгредієнтів - помити, почистити, порізати, відміряти, зважити, перекрутити
  • продумуємо для Вас меню на тиждень вперед.

Ви робите найприємнішу частину - готуєте з любов'ю! 

Немає коментарів:

Дописати коментар